Джулия Робъртс разлива горещия чай върху сватбената целувка на най-добрия

...
Джулия Робъртс разлива горещия чай върху сватбената целувка на най-добрия
Коментари Харесай

Клуни реагира на Робъртс, която нарече сцената им с целувки нелепа

Джулия Робъртс " разлива горещия чай " върху сватбената целувка на най-хубавия си другар, разяснявайки сцена от техния взаимен филм.

Актрисата, на 54 години, неотдавна разкри какво е било за нея да показа филмовата сцена с най-хубавия си другар Джордж Клуни за кино лентата им " Билет до парадайса ".

" Това е някак неуместно ", сподели тя пред Hoda Kotb в епизода на Today от 10 октомври. " Това е като да целунеш най-хубавия си другар. "

Актьорът от Gravity обаче не изглеждаше, че прави оценка нейната рецензия за целувката. " Е, благодаря за това ", пошегува се 61-годишният Клуни. " Знаете, че съм два пъти отпред на листата за най-сексапилния жив мъж. "

Все отново Робъртс не можеше да преодолее неудобството да целува дългогодишния си другар - макар че се опита. " Казах си: " Чакай, моят най-хубав другар е Джордж Клуни. Може би е по-добре да се настроя малко ", изясни тя. — " Но тогава просто не можеш ".

В " Билет до парадайса " носителите на Оскар играят някогашни, които се събират още веднъж за сватбата на щерка си и работят дружно, с цел да се опитат да я спрат да се омъжи, страхувайки се, че тя ще се озове на същото място, където са се озовали те. За разлика от своите герои, Робъртс и Клуни в никакъв случай не са имали сантиментална връзка. Те обаче се връщат доста обратно. За първи път те работиха дружно във кино лентата си от 2001 година Бандата на Оушън, като се събраха още веднъж за продължението му от 2004 година Бандата на Оушън 2. Те също участваха дружно във филми като Confessions of a Dangerous Mind и Money Monster.

В действителния живот Робъртс е омъжена за оператора Даниел Модер и имат три деца: близнаците Финей и Хейзъл, 17, и наследник Хенри, 15. Що се отнася до Клуни, той е женен за адвокатката Амал Клуни и имат близнаци Александър и Ела, на 5, като Робъртс споделя на Today, че децата на Клуни я назовават вуйна Джуджу.

Освен че се майтапиха за другарството си, Робъртс и Клуни обмисляха опцията да станат родители по-късно в живота.

" Истината е, че без значение на какъв брой години сме – Джордж е най-възрастният от нас – те са ни избрали в този миг да бъдем техни настойници и техни пастири в този житейски път ", сподели Робъртс пред Today за съответните им фамилии. " Срещнах Дани, когато бях подготвена. Ти срещна Амал, когато беше подготвен. И тогава ние " призоваваме " тези деца в живота си, когато сме подготвени да си партнираме най-добре с тях. "
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР