Джулия Лемигова вярва, че очевидната ревнива жилка на Ларса Пипен

...
Джулия Лемигова вярва, че очевидната ревнива жилка на Ларса Пипен
Коментари Харесай

Джулия Лемигова казва, че „много ревнивото“ поведение на Ларса Пипен може да е причинило раздялата на Маркъс Джордан

Джулия Лемигова има вяра, че очевидната ревностна жила на Ларса Пипен може да е предизвикала раздялата й с Маркъс Джордан.

„ Връзките са мъчно нещо. И всички знаем, че Ларса е доста ревностна “, 51-годишната звезда от „ Истинските съпруги от Маями “ извънредно споделя за подкаста „ Virtual Reali-Tea “ на Page Six по време на взаимно изявление с сътрудника по актьорския състав Адриана де Моура.

Бившата мис Съюз на съветските социалистически републики твърди, че самата тя е изпитала тази страна на 49-годишния Пипен.

Твърди се, че основателят на OnlyFans се разгневи, откакто Лемигова – която влезе в историята като първата намерено гей „ Истинска стопанка “, когато „ Маями “ беше рестартиран през 2021 година – помоли Джордан, на 33, да й направи няколко фотоси на телефона му по време на BravoCon 2023 година в Лас Вегас предходната есен.

„ Искам да кажа, какъв брой ревнува тя, когато видя фотографията ми на телефона на Маркъс? О, Боже мой, и това беше като най-невинното нещо “, спомня си Лемигова, която е омъжена за тенис легендата Ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР