Джулиана Гани удари дъното Мнозина смятат, че нахаканата силиконка най-после си

...
Джулиана Гани удари дъното
Мнозина смятат, че нахаканата силиконка най-после си
Коментари Харесай

Дотам ли стигна? Джулиана Гани се въргаля с прасета

Джулиана Гани удари дъното

Мнозина считат, че нахаканата силиконка най-сетне си  е „ намерила майстора “. Те злобеят, тъй като не утвърждават непрекъснатото й парадиране с обикаляна из елитни дестинации и разкоша, който показва.

Миската е майка на двама сина, от двама мъже. Има и два брака зад тила си. Напомпаната с пластични интервенции Джулка получи и крепък хейт, че заряза първородният си наследник Давид на развъждане на баща му, монтанския фитнес гуру

Илиян Найденов. С опрощение да не води дълги и изтощителни правосъдни борби, плеймейтката отстъпи родителските права на брачна половинка си и го остави на неговите грижи.

След което бързо се метна в обятията на служителя на реда от Велико Търново Теодор Гецов. Уж не искаше повече венчило, само че съгласно клюката двамата са сключили скрито брак и също имат наследник.

Джулиана Гани обича да предизвика, както с държанието си, по този начин и с разголените си фотоси, които разделят аудиторията на две.

Сега обаче някогашната брадърка напряко „ разцепи мрака “ с тези фотоси. Тя се появи не от първокласен хотел в тузарска дестинация, а измежду прасетата. Да, няма неистина и машинация, Джулиана Гани се въргаля измежду прасетата. И твърди, че доста й харесва. Дали пък не са за реклама, съмняват се мнозина.

„ Ами отива й. Най-после си попадна на мястото “, подиграха й обаче зевзеци в нета.

 

Тагове: Джулиана Гани прасета Илиян Найденов Теодор Гецов силиконка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР