Джулиана Гани прибави поредно жилище към имотната си империя. Силиконката,

...
Джулиана Гани прибави поредно жилище към имотната си империя. Силиконката,
Коментари Харесай

Джулиана Гани купи мезонет на мъжа си

Джулиана Гани прибави следващо жилище към имотната си империя. Силиконката, която има няколко жилището в центъра на Пловдив, закупени с наследството от татко ѝ - италиански банкер, е купила мезонет в София, в който със брачна половинка ѝ Станимир Ташев да свият лично фамилно гнезденце.

Наскоро силиконката лапна 5-цифрена сума от присъединяване си в звездния сезон на Биг Брадър. Вероятно и част от него Джулиана е вложила в покупката на жилището.

"Скоро ще се нанесем и ще си каним в него посетители - другари, които обичаме ", призна Гани в изявление пред Лов Стайл.

Със Станимир подписаха брак тъкмо преди присъединяване на Джулиана в риалити формата, а след края му отпътуваха на меден месец на Сейшелите.

"Аз желаех да останем и да си живеем там, само че Джулиана не пожела. Другия път като отидем, ще я накарам да е най-малко за два месеца. А и си намерихме апартамент. Там я няма тази завист, която съществува тук. Събуждаш се и виждаш прелестна панорама, чуваш вълните на океана и пеещи птички. Всичко това доста успокоява ", споделя за усещанията си от екзотичното място Станимир.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР