Джулиана Гани искрено се възмути от ексцентричния Иво Димчев Поводът бе

...
Джулиана Гани искрено се възмути от ексцентричния Иво Димчев
Поводът бе
Коментари Харесай

Джулиана Гани захапа Иво Димчев: Изрод!

Джулиана Гани откровено се възмути от ексцентричния Иво Димчев

Поводът бе успеха на музиканта в „ Черешката на тортата “. Първото място смути освен участниците в кулинарното шоу, само че и самия началник Иван Манчев. Иво Димчев сграбчи плакета за топ кулинар, тъй като умишлено даваше ниски оценки на всички участници.А от шмекерията му мрежата завря от отрицателни мнения.

Нестандартната вечеря на шантавия актьор включваше „ робска “ салата, сервирана в „ окови “,агнешки главички и прикрит крем-карамел. Но върхът на сладоледа бе, че на масата нямаше чаши, а спринцовки.

Крайно възмутена от менюто, с което Иво Димчев стана победител в „ Черешката “ бе и Джулиана Гани. Плеймейтката изригна в обществените мрежи.

„ В културен потрес съм! Как може това неразбирателство да бъде считан за екстравагантен. Няма да приема дъвкана храна, преди да е сготвена, както и да пия апетитен айран от кръвни банки! Този човек е безумен урод, от който би трябвало да пазим децата и околните си “, избухна Гани.

Иво Димчев обаче не й остана задължен.

„ Не бих се обидил от това сходство на женска хубост и долнопробие. И тя има наглостта да ме назовава урод и неразбирателство!Парцал бъз въображение разбирам, само че парцал без възприятие за комизъм е позор за парцалите “, не й остана задължен Иво Димчев.

 

 

 

Тагове: Джулиана Гани Иво Димчев плеймейтка музикант Черешката на тортата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР