Джулиана Гани доброволно е отстъпила родителските права на сина си

...
Джулиана Гани доброволно е отстъпила родителските права на сина си
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Доброволно отстъпих родителските права на Илиян

Джулиана Гани непринудено е отстъпила родителските права на сина си в интерес на някогашния си Илиян Найденов.

Преди дни бе делото за попечителството на наследника Давид. В медиите се появи информация, че дребната Джулка е изгубила правосъдния спор. Но истината се оказва друга.

По думите на Джулиана процесът за правата може да продължи с години. А това ще навреди най-много на рожбата й.

" Към този миг не съм изгубила родителските права, нито пък съдът ми ги е лишил. С Илиян сключихме съглашение. Така Давид ще има персонални връзки и време и с двамата си родители. Надявам се, че няма да има напрежение и синът ми ще пораства като крепко и щастливо дете. Поставям него над всички свои стремежи. Правя компромис с майчинския си инстинкт в името на бъдещето на сина ни.

Вслушах се и в думите на юриста ми, който счита, че даже и най-лошата конвенция е по-добра и от най-хубавото правосъдно решение. По този метод резервирам и естествени връзки с Илиян, като отсега нататък двамата дружно ще взимаме всички значими решения за бъдещето на Давид ", описа пред " България Днес " Джулиана.

Действията на Гани са подбудени единствено и само в полза на първородната й рожба. Тя не се е виждала със сина си към този момент няколко месеца.

" Именно заради тези аргументи взех решение да сключа съглашение с Илиян и правосъдното дело за родителските права да бъде прекъснато. Делото беше инициирано от някогашната ми половинка. Първоначално бях непреклонна и не желаех да отстъпя, само че виждах, че това няма да докара до нищо градивно.

Адвокатът ми също ме посъветва, че би трябвало да надвия егото си в името на Давид. Във всички мои решения съм се управлявала единствено и само от желанието ми Давид да се развива като крепко и пълноценно дете. За да се случи това, дребният има потребност да поддържа връзка и с двамата си родители, а в това време те да имат и естествена връзка между тях. В последните месеци това беше извънредно мъчно за мен и татко му Илиян Найденов ", сподели още Гани.

Тя разясни пред вестника, че разводът сред нея и предприемачът още тече. Официалната разлъка сред двамата ще бъде след месеци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР