Джоуел се е зарекъл никога повече да не се влюбва.

...
Джоуел се е зарекъл никога повече да не се влюбва.
Коментари Харесай

Когато те сънувах от Холи Милър - един по-различен роман за любовта

Джоуел се е зарекъл в никакъв случай повече да не се влюбва. Защото любовта води след себе си болежка. Но когато среща Кали, той не може да устои на привличането. В нея вижда тихия кей и буйния огън, от които по този начин мощно се нуждае. А Кали открива в Джоуел онази същинска обич, за която всички бленуваме. Те рискуват, с цел да следват фантазиите си, да бъдат по-добри, да живеят същински.

Но Джоуел има страхове. Той сънува за хората, които обича. И сънищата му постоянно се сбъдват. Без значение дали са положителни или неприятни.
 Откъс от Народът против Алекс Крос Откъс от " Народът против Алекс Крос "
Стоях пред огледалото в спалнята и се пробвах да направя съвършен възел на вратовръзката си. Изключително елементарна задача, която ми се н...

Една нощ неизбежното се случва. Джоуел сънува Кали. И този път сънят е призрачен сън. Сега двамата са изправени пред мъчно решение. Може ли Кали да остане, знаейки ориста си? Джоуел обича ли я задоволително, с цел да избере нейното благополучие пред своето?

Холи Милър е родена в Бедфордшър, Англия. Любовта към книгите я съпровожда от дребна и един ден се трансформира във ентусиазъм за писане. През годините Милър работи като редактор в списание и текстописец, само че в свободното си време не стопира да изпълва тетрадки и бележници с къси разкази и хрумвания за книги.

Дебютният й разказ – „ Когато те сънувах “, е оповестен в 23 страни по целия свят, а напълно скоро ще бъде публикуван на български език. Правата за екранизирането му са закупени от холивудско студио.

Днес Холи Милър живее в провинциалната част на Норфък със брачна половинка си и работи по третия си разказ.
 Народът против Алекс Крос - Нов разказ от Джеймс Патерсън излиза на 22 юни " Народът против Алекс Крос " - Нов разказ от Джеймс Патерсън излиза на 22 юни
Този път Алекс Крос е на подсъдимата пейка. Обвинен в две убийства и полицейска грубост, той е изправен пред извънредно предизвик...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР