“Джошуа това е оръжие, пленено от немците по времето на

...
“Джошуа това е оръжие, пленено от немците по времето на
Коментари Харесай

До кога ще криете истината? Кацането на Марс през 1962 г. и тайните проекти на САЩ и СССР

“Джошуа ” това е оръжие, пленено от немците по времето на Втората Световна Война, способно да пробива ризница с дебелина 10 сантиметра от два километра разстояние.Оръжието е създадено въз основа на ниско-честотни звукови съмнения. Планирало се да бъде употребявано против летателните апарати и лъчевото оръжие на извънземните. “Ескалибур ” – това е тип оръжие, доставяно до задачата с ракети. Височина на полета до 10 000 метра, отклоняване от задачата – 50 метра, поразяване на земни цели с дълбочина до 1000 метра. Оръжието е с мощ един мегатон на нуклеарна глава и било предопределено за заличаване на подземните бази и бункери на извънземните.Междувременно през 1956г. Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики реализират интервенция под заглавие “Deep Freeze ” за акостиране на континента Антарктида за заличаване на базови лагери на извънземните там. В интервенцията вземат участие 3000 индивида, 200 самолета, 12 кораба и 300 автомобила. За резултатите от интервенцията няма точна информацияСътрудничеството сред Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики във връзка с придобилия към този момент световен проблем от първостепенна значимост за човечеството и цивилизацията – “Интервенция на планета извън ”, продължава и по плановете “Алтернатива “1,2 и 3.По линия на тези планове, представителите на двете свръхсили годишно се срещат на специфични подводни лодки под ледовете на Арктика. На тези срещи в частност е било взето и решението за премахване на общите врагове, които могли да завземат Земята. Протоколите от съвещанията на тези срещи се пазят във Вашингтон, Москва и Женева – щаб квартирите на плана “Алтернатива ”.
От тези обстоятелства излиза, че Съединените Щати и Съветския Съюз са били условно съперници, а в реалност, както ще разберем и по-късно, те най-тясно са си сътрудничили в съвсем всички сфери на науката, техниката и технологиите. Сътрудничество, обединило ги в името на противодействието против външния фактор “Де факто ” излиза, че Студената война и конкуренцията във въоражаването са представлявали паравана, зад който големите финансови и материални средства, изсмуквани от обществата са били впрегнати в реализирането на тези секрети планове и стратегии.Идването на власт на демократическата партия отпред с Джон Кенеди до този миг въобще не нарушава стратегиите, само че при Кенеди се ускоряват и гражданските планове по преодоляване на Космоса. В своята тирада по случай встъпването си в служба като президент на Съединени американски щати, Кенеди насочи зов към американския народ до края на 60те години американците да изпратят човек на Луната.Ясно е, че Кенеди като не член на Тайната група, въобще не е знаел, че “де факто ” първото кацане на Луната, е осъществено още през 1959 година благодарение на кораби на Грейовете.Апелът на Кенеди беше изкусно употребен от заинтригуваните лица за прехвърлянето на големи финансови средства, отклонени от явните планове в тайните.. Същото нещо, само че под друга форма се правеше и в Съветския Съюз, вследствие на което на 22 май 1962 година е осъществено и взаимно, прикрито кацане на Марс по линия на тайните планове, където е записано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара.Проект Пегас – някъде в тайните сейфове и до през днешния ден се пазят първите излъчвания от Марс на британски и съветски език.Мисията е самоубийствена,защото връщане не е било допустимо. Астронавтите предават: “Ние сме на Марс и имаме въздух ”. Има сниман, даже и филм, който е бил строго засекретен.Този факт, обаче не съумява да остане прикрит, тъй като кацането на Марс е било записано и снимано от британския астроном Сър Уилиам Балентайм благодарение на телескопа “Jordell-Bank. ” Лентата на кино лентата, сниман от Балентайм е разшифрована доста по-късно благодарение на декодер на НАСА.
На 6 януари 1977 година Балънтайн си уговаря среща с Джон Хъндри, управител на интернационален всекидневник, с цел да обсъдят оповестението на филмаСър Балентайм умира при странни условия в автомобилна злополука на 06.02.1977 година Заповедта за неговото физическо заличаване е дадена от съветско-американския Директивен комитет, основан по линия на план “Алтернатива – 3 ”.Най-после благодарение на брачната половинка на Балънтайн филмът попада в телевизионния екип на Science Report на британската Scepter TV и е излъчен в идващото предаване на Science Report.Малко по-късно телевизионният канал получава “знак “, че ще му бъде лишен лицензът, в случай че в бъдеще не ограничи предаванията си по тематиката.По време на своето президентство, президентът Джон Кенеди съумява да проникне в някои секрети, касаещи пришълците, както и присъединяване на Централно разузнавателно управление на САЩ в търговията с опиати за финансиране на тайните планове.През 1963 година той сложи пред “MJ – 12 ” ултиматум като заплаши групировката, че в случай че те не прекратят своите измами, Кенеди публично ще оповести пред обществото за съществуването им и най-много за техните планове – въвеждане на Нов Световен Ред на планетата благодарение на Грейовете, при който те ще бъдат господарите..Президентът Кенеди не е бил член нито на Съвета за Чуждестранни Връзки, нито пък е бил информиран за тайните планове “Алтернатива ”1,2 и 3, реализирани зад тила му. Той беше погубен в Далас на 22 ноември 1963 година от личния си водач по заповед на “ Majestic 12 “Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР