Джорджия Стийл от Love Island беше обвинена, че играе игра

...
Джорджия Стийл от Love Island беше обвинена, че играе игра
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island критикуват нечестивата Джорджия Стийл заради плана на играта след разгорещен скандал с Калъм Джоунс

Джорджия Стийл от Love Island беше упрекната, че играе игра и води на Калъм Джоунс в последния епизод, след поврат, включващ Тоби Аромоларан.

Калъм и Джорджия се сблъскаха след шокиращия резултат от повторното свързване, защото Джорджия не можа да му каже дали желае да се събере още веднъж с някогашния Тоби или не. Въпреки че нещата вървят добре сред двойката през последните няколко дни, наподобява, че Джорджия не харесва Калъм толкоз, колкото той нея.

По-рано тази седмица Калъм сподели на Джорджия, че е „ затворен “ и не го направи желая да опозная някой различен с изключение на нея. Джорджия изглеждаше на същата страница, или най-малко Калъм си мислеше, че е по този начин, след предходната триъгълна драма с Том Клеър.

Когато Тоби избра Джорджия, макар че беше с Калъм, това като че ли промени всичко макар Джорджия и партньорката на Тоби Арабела Чи, ридаеща за " непредвиденото " решение. Но това наподобява е повлияло на Джорджия, защото тя сподели и на двамата мъже, че Тоби „ дърпа струните на сърцето й “ и „ диалект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР