Джорджина Родригес успя да спечели сърцето на един от най-желаните

...
Джорджина Родригес успя да спечели сърцето на един от най-желаните
Коментари Харесай

Зимна приказка за Джорджина Родригес - slava.bg

Джорджина Родригес съумя да завоюва сърцето на един от най-желаните футболисти в света – Кристиано Роналдо. Моделката се среща с играча на Ювентус през 2014 година в фешън бутик в Мадрид. По това време Родригес е работила там като съветник, а любовта сред двамата незабавно пламва.

Не след дълго връзката им стана публична, а Роналдо и Джорджина се пробват да прекарат всяка свободна минута дружно. Семейството им последователно стартира да пораства и сега двамата се радват на четири деца дружно. Само едно от тях обаче е общо за двойката, а другите три са от сурогатна майка.

В момента всички живеят в Торино, където Кристиано играе. Джорджина съвсем постоянно участва на неговите мачове и постоянно е в компанията на най-големия наследник на португалеца – Кристиано Роналдо-младши. Сега обаче Родригес избра да заложи на по-голямо развлечение и да се наслаждения на снега.

Докато Кристиано се бореше с следващото си предизвикателство на терена, половинката му беше на зимен курорт дружно с децата. Тя качи няколко фрагмента от мястото, което обаче реши да резервира в загадка. От фотосите и клиповете в Инстаграм се вижда, че фамилията си изкарва повече от добре.

Разбира се, Родригес не пропусна да театралничи и за предизвикателни фотоси, с което доста бързо може да накара Роналдо да се причисли към заниманието. Само преди няколко дни двамата бяха дружно на коледното празненство на Ювентус. Към тях се причисли и Кристиано Роналдо-младши.

Снимка от събитието се появи в профила на Джорджина, а преди този момент тя показа и благи фрагменти на игра сред децата и Роналдо. „ Добро утро. Моите бебета желаят целувките на баща да са единствено за тях “, написа тя под фотосите, на които се вижда по какъв начин Кристиано е покрит от четиримата си наследници.

Отговорът на футболиста не закъсня и той написа просто „ ❤️❤️❤️ “. Снимките, несъмнено, събраха повече от милион лайкове, както и голям брой мнения. Сега почитателите единствено чакат коледните фотоси на цялото семейство.

Според медиите в Италия, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са подписали скрито брак в Мароко. Засега обаче публично удостоверение няма, а и папараците не могат да уловят моделката или футболиста да носят брачни халки.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР