Джорджина Родригес, която всички познават и обичат като половинката до

...
Джорджина Родригес, която всички познават и обичат като половинката до
Коментари Харесай

Сестрата на Джорджина Родригес: Децата ми нямат парче хляб, а тя тъне в ЛУКС...

Джорджина Родригес, която всички познават и обичат като половинката до Роналдо, крие тъмни, фамилни секрети. Оказва се, че до момента в който тя тъне в разкош, сестра й и племенниците тънат в бедност.

Това стана ясно след изявление, в което Патрисия Родригес показа за комплицираната връзка със сестра си. Оказва се, че преди да се срещне с богатия си мъж, който трансформира живота й, Джорджина е живяла в безспорна беднотия, а сестра й към момента живее по този начин.

Според Патрисия, сестра й въобще не се интересува от финансовото състояние на най-близките си и до момента в който пътува с частни самолети и носи маркови облекла, даже не се пробва да помогне на фамилията си.
   View this post on Instagram

 

“Разорена съм и сестра ми не ми оказва помощ. Аз мога да се оправя с парче самун, само че децата ми са нейни племенници. Наистина не чаках това от нея. Понякога имам задоволително за ястие, от време на време не. Понякога има да платя наема, от време на време не. ”

Очевидно двете не са в положителни връзки, само че е забавно дали по-късно самопризнание ще има отговор от страна на Джорджина и дали ще помогне на сестра си в този сложен миг.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР