Джордж Клуни представи новия си филм „Suburbicon” в Лос Анджелис.

...
Джордж Клуни представи новия си филм „Suburbicon” в Лос Анджелис.
Коментари Харесай

Джордж Клуни под ръка на червения килим с прекрасната Амал и тъща си

Джордж Клуни показа новия си филм „ Suburbicon” в Лос Анджелис. 56-годишният артист и режисьор мина по аления килим в компанията на красивата си брачна половинка Амал и на тъщата си с ливанска кръв Бария.

За следващ път брачната половинка на холивудската звезда сподели, че е в зашеметяваща форма след раждането на близнаците им Александър и Ела. Тя беше избрала ефирна рокля в бяло и синьо. Бляскавата й визия бе допълнена от огромни диамантени обеци.

Вижте фотоси от събитието в галерията ни ТУК >>>

Джордж Клуни предложения тъща си за премиерата. Ливанката Бария сподели, че точно от нея Амал е наследила чара и стила си.

Новата продукция на Клуни, по сюжет, писан взаимно с братята Коен, имаше премиера в Лос Анджелис. Сюжетът е изцяло в стила на Коен и включва комбинация от сласт, лакомия и нелепост, предадени през погледа на сина на основния воин.

56-годишният Клуни показва, че е желал да покаже Америка без розови краски, защото интервалът постоянно е представян като златно време на благополучие и очаквания, изключително от Холивуд.

Той напомня, че в действителност човек е можел да си откри добра работа, да живее в прекрасен квартал и да сътвори семейство, стига да е бял, другояче нещата са били доста по-грозни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР