Джордж и Амал Клуни са сред любимите ни звездни семейства,

...
Джордж и Амал Клуни са сред любимите ни звездни семейства,
Коментари Харесай

Джордж и Амал Клуни не са като другите семейства

Джордж и Амал Клуни са измежду обичаните ни звездни фамилии , по тази причина и постоянно сме щастливи, когато научаваме по нещо ново за тях. Поредната доза самопризнания идва от изявлението на артиста за списание People, което го разгласи за Човек на годината, дружно със Селена Гомес, Реджина Кинг и доктор Антъни Фалучи.

Пред изданието Клуни признава, че е същински късметлия поради това, че е срещнал своята брачна половинка Амал. И е безапелационен, че двамата в никакъв случай не са спорили, не са имали скандал .

Покрай пандемията връзките на доста техни другари са били сложени пред същинско тестване. Те двамата обаче минали с лекост през тази необикновена обстановка и тя още веднъж не е съумяло да ги скара даже един път.

Може би тази мощна заварка се дължи и на обстоятелството, че Джордж и Амал Клуни споделят общи възгледи и цели - да бъдат деятели и филантропи, които да оказват помощ по разнообразни способи на близките и да вършат всичко по силите си, с цел да трансформират света към по-добро. И го вършат най-много за децата си - с цел да могат да живеят един по-добър живот.

Актьорът изрази вярата си близнаците Ела и Александър да наследят техните правила и да продължат техните борби - за тъждество и правдивост.

А до момента в който пристигна това време, хлапетата взимат ефективно присъединяване най-вече в шегите, които Джордж Клуни обича да си прави със своите другари . Като да вземем за пример да поставя течен шоколад в памперс и по-късно да го облизва пред смаяните им погледи.
 Джордж Клуни, Амал Клуни и признанията на артиста за брачната половинка му
Джордж Клуни за живота преди и след Амал

Когато една жена промени всичко

Въпреки че много късно откри насладата от родителството, артистът отделя всяка свободна минута на фамилията си. Той е настина признателен за своите две деца, въпреки че в началото е останал много шокиран от новината, че ще има близнаци. А през днешния ден осъзнава какъв брой доста се е трансформирал и по какъв начин е оставил себе си на назад във времето. Но не вижда нищо неприятно в това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР