Джони Деп все по-често започва да си изпуска нервите не

...
Джони Деп все по-често започва да си изпуска нервите не
Коментари Харесай

Джони Деп се сби на снимачната площадка

Джони Деп все по-често стартира да си изпуска нервите освен вкъщи, само че и на публични места.

Най-високо платеният артист в света атакува мениджъра на локация по време на фотосите на незаконния детектив LAbyrinth, оповестява New York Post.

Инцидентът е станал по време на фотоси по улиците в центъра на Лос Анджелис. Деп, който пил през целия ден, се опитал самичък да режисира сцена. Когато разрешението за фотосите в центъра изтекло, мениджъра по местоположението декларирал на Деп, че би трябвало да завършват. Холивудската звезда се ядосал и се опитал да го удари.

“Той стоеше доста покрай него и извика: “Кой си ти? Нямаш права да направиш това!”, споделя източника. След като го дръпнали настрани от мъжа, пияният Джони не се спрял и изкрещял “удари ме в случай че смееш, ето ти 100 000 долара”.

Напоследък артистът има много неприятности. След като се разведе с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, той бе съден от някогашните си мениджъри, потвърждавайки, че са го обрали. Днес Деп има проблеми и с някогашни охранители, които споделят, че ги е третирал като детегледачки и не им плащал постоянно. “Избърсвахме му белия прахуляк от под носа, за хората да не схванат, че се дрогира”, споделят бодигардовете.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР