Джони Деп даде много емоционално и откровено интервю за Ролинг

...
Джони Деп даде много емоционално и откровено интервю за Ролинг
Коментари Харесай

Джони Деп: Стигнах толкова ниско, колкото можеше

Джони Деп даде доста прочувствено и искрено изявление за Ролинг Стоунс, в което за първи път разяснява депресията, в която изпада след раздялата с Амбър Хърд, последвалия банкрут след съществени финансови проблеми, опиатите, алкохола, самотата...

Освен че губи Амбър след абсурда с домашното принуждение, Деп губи и благосъстоянието си от 600 милиона $, за което вини някогашния си управител.

„ Най-лошото бе, че синът ми разбра от съучениците си, че татко му е останал без пари “, сподели той.

След развода с Амбър пък изпада в тежка меланхолия, която щедро полива с алкохол и опиати. Решил да се оправи с болката, като тръгне на турне с групата си The Hollywood Vampires и стартира да написа записки.

„ Още със ставането заран си сипвах водка и започвах да пиша, до момента в който сълзите не изпълнеха очите ми и към този момент не можех да виждам страницата. Опитвах се да схвана какво съм направил, с цел да заслужа всичко това. Винаги съм се опитвал да бъда благ с всички, да оказвам помощ, да съм откровен и правилен на себе си “, споделя той. Признава, че е злоупотребявал с лекарството метаквалон.

„ Стигнах толкоз ниско, колкото можеше. Имаше доста сутрини, в които просто не желаех да се събуждам “, споделя още артистът, без обаче да разяснява информациите за домашно принуждение.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР