Джони Деп бе сред специалните гости на дългоочакваната сватба на

...
Джони Деп бе сред специалните гости на дългоочакваната сватба на
Коментари Харесай

Джони Деп свири на сватбата на Шейн Макгоуан от Pogues

Джони Деп бе измежду специфичните посетители на дълго чаканата женитба на музиканта Шейн Макгауан от известната група Pogues и приятелката му Виктория Мери Кларк.

Церемонията се състоя в кметството в Копенхаген, а за музикалния декор се погрижи точно звездата от Карибски пирати, който свири на китара по време на събитието. Музикантът и журналистката се врекоха във безконечна честност след 32-годишна връзка.

Двамата са сгодени от 11 години.

„ И двамата сме интровертни и взехме решение, че единственото решение е да избягаме дружно на място, където не познаваме никого и никой не ни познава – в тази ситуация Копенхаген, и да запазим това място в загадка. Констатирах обаче нещо, за което не си давах сметка - хората фактически желаят да покажат, че обичат индивида, за който се грижат. Тъй като настоявахме към сватбата ни да не се подвига непотребен звук и откакто установихме, че запазването й в безспорна загадка е невероятно, взехме решение на нея да участват единствено дребен брой близки другари и фамилиите ни “, разяснява малко преди сватбата 52-годишната младоженка.

Приятелство, датиращо от преди повече от две десетилетия, свързва Макгауан и Деп. Венчавката не е първият път, в който холивудският ас свири на китара за значим мотив на вокалиста на Pogues. Музикалният си гений артистът показва и на празника по случай 60-ия рожден ден на Макгауан в Дъблин тази година.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР