Джони Ъруин почина на 50-годишна възраст, след като прекара последните

...
Джони Ъруин почина на 50-годишна възраст, след като прекара последните
Коментари Харесай

Канал 4 Място под слънцето Джони Ъруин, 50, умира три години след диагнозата рак в терминален стадий

Джони Ъруин умря на 50-годишна възраст, откакто прекара последните три години в живот с диагноза рак на белия дроб в терминален етап.

Опустошената му брачна половинка показа тъжната вест в сърцераздирателна обява в Instagram в петък. „ С натежали сърца споделяме новината за кончината на Джони. Наистина забележителна душа, той се бори самоуверено против рака с непоклатима мощ и храброст. Джони докосна живота на толкоз доста със своята добрина, топлина и инфекциозен дух “, тя написа.

„ Понастоящем учтиво молим за уединението на фамилията на Джони, до момента в който минават през тази дълбока загуба. Скръбта им е неизмерима и вашите мисли, молебствия и поддръжка са надълбоко оценени. Докато ние помнете красивите моменти, споделени с Джони, дано честваме един добре изживян живот и завещание, което вечно ще бъде гравирано в сърцата ни. Джони може да е липсващ от погледа ни, само че неговата обич, смях и мемоари ще продължат да живеят. Почивай в мир, скъпи Джони. Много ще липсваш, само че ник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР