Джона Хил спря да се бръсне. Комикът и продуцент, който

...
Джона Хил спря да се бръсне. Комикът и продуцент, който
Коментари Харесай

Джона Хил отказва да се бръсне - slava.bg

Джона Хил спря да се бръсне. Комикът и продуцент, който неотдавна скъса с годеницата си Джана Сантос, сподели фотография, на която напряко е неразпознаваем.

„ Винаги се усещам доста уязвим, когато си обръсна брадата. Моля, гласувайте “, написа той, с което прикани американците да отидат до урните на президентските избори.

Откакто артистът е самичък, освен е качил няколко непотребни кг, само че и е пуснал дълга руса брада. А с шапката на главата, с която се е снимал, изобщо не можем да познаем, че е той.

Всъщност, холивудската звезда не за първи път опитва с външния си тип, като не се бръсне. През 2018-а той си пусна дълги коса и брада поради филм с негово присъединяване.

Звездата от филмите „ Внедрени в час “, „ Вълкът от Уолстрийт “, „ Супер яки “, „ Кешбол “ и други, бе благоприятен близо година. Според информация на списание People, той към този момент не живее с приятелката си, с която крояха проекти за женитба. Причината за раздялата им обаче не е ясна.

36-годишният Джона и с 5 години по-младата му половинка оповестиха, че са сгодени, през октомври 2019 година, откакто се виждаха от август 2018-а.

Хил рядко споделя фотоси за персоналния си живот в обществените мрежи, като през последните няколко месеца не сме виждали фрагменти с красивата Джана Сантос.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР