Джон Джоунс се завърна в полу-тежката категория на UFC с

...
Джон Джоунс се завърна в полу-тежката категория на UFC с
Коментари Харесай

Треньор на Джоунс: Джон ще победи всеки съперник

Джон Джоунс се завърна в полу-тежката категория на UFC с гръм и тропот. “Кокала” донесе със себе си още веднъж кавги с допинг проби и ново преобладаващо показване в осмоъгълника. По време на UFC 232 той се изправи против Александър Густафсон на 29 декември предходната година. Джоунс победи скандинавецa в третия рунд след тейкдаун и унищожителен граунд енд паунд.

С успеха, той си върна купата в полу-тежката категория. Спектакълът от Джоунс бе величествен, откакто победи индивида, който бе най-оспорвания му кандидат до момента в клетката.

Джоунс съумя да приключи най-елитните бойци в категорията Даниел Кормие и Александър Густафсон. Сега остава въпросът кой може да победи Джон Джоунс? Според дългогодишния му треньор Майк Уинкълджон отговорът е елементарен - “Никой.”. Наскоро едната половина от JacksonWink показа пред кореспонденти, че Джоунс ще приключи всичките си съперници в осмоъгълника занапред нататък:

" О, да, няма подозрение. Джон желае доста да приключи всички. Когато той е върху теб и стартира да те постанова с лакти… вярвайте ми, никой не желае да бъде в тази позиция. Схватката се трансформира в кървава неразбория. Всеки би се обърнал с цел да се защищити и Джон ще го удуши. Ето по какъв начин виждам борбите в бъдеще.” приключи Майк Уинкълджон.

Джоунс към този момент има нов кандидат за купата. Антъни Смит евентуално ще се изправи против “Кокала” в UFC 235 на 2.03.2019 година. Според доста бойци и почитатели, този дуел е изцяло жертван за 30-годишния тексасец. Какво мислите вие, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР