Джон Джоунс ще остане шампион в полутежка категория на UFC,

...
Джон Джоунс ще остане шампион в полутежка категория на UFC,
Коментари Харесай

UFC няма да взимат титлата на Джон Джоунс

Джон Джоунс ще остане първенец в полутежка категория на UFC, макар че се отхвърли от купата си. " Bones " не съумя да се разбере с UFC за заплатата, която желае за дебют в тежка категория. Шампиона беше подготвен да се бие с Франсис Нгану, само че Дейна Уайт го разобличи, че ги изнудвал за 30 милиона заплата. Джон побърза да почисти името си и упрекна своя началник в неистина.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BONY (@jonnybones) на Авг 2, 2020 в 9:55 PDT

33-годишния американец съобщи, че повече няма да се бие и се отхвърля от своя пояс. Нещата обаче не работят по този начин и Дейна Уайт не възнамерява да му взема купата. Президента на UFC показа, че работят по въпроса с Джоунс, който остава отпред на категорията:

" Не, все още не считаме да вземаме купата на Джон Джоунс. Аз знам това, което и вие знаете. Последния път Джоунс сподели, че няма да се бие. За в този момент няма да се бие. Работим по този въпрос и когато стане време Джоунс да се бие, то вие ще разберете. "

В началото на годината Джоунс отбрани купата си с сложна победа над Доминик Рейес. В последните си борби Джон наподобява все по-уязвим.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР