Джон Джоунс най-вероятно ще се завърне в октагона през декември

...
Джон Джоунс най-вероятно ще се завърне в октагона през декември
Коментари Харесай

Звезда на UFC се завръща след 3 години отсъствие

Джон Джоунс най-вероятно ще се завърне в осмоъгълника през декември откакто към този момент три години е отвън играта. Звездата на UFC е на път да се завърне с голям конфликт във вечерта на UFC 282 когато главния пердах е межсу Иржи Прохазка и Гловър Тешейра.  Събитието ще се организира на 10 декември.

Според слуховете Джон Джоунс може да се изправи против Стипе Миочич като договарянията са в напреднала фаза. Ако този конфликт не може да се контракти се чака Джоунс да срещне някогашния първенец в тежка категория Франсис Нгану през март.

„ Ако се стигне до сделка Джоунс – Миочич ще е водещият мач за UFC 282 на 10 декември. Ако не се получи остава Прохазка – Тешейра 2. Ако обаче не се стигне до съгласие Джоунс ще се бие с Нгану през март, в случай че Нгану се завърне ”, написа журналиста Ариел Хелуани.

UFC has been in dialogue with Jon Jones’ team about fighting in the main event on Dec. 10, sources say. I’m told Jones wants in.

Initial hope was Ngannou x Jones but given Ngannou’s knee recovery + contract status = a long shot. Option 2 is Miocic. But that’s not close to done.
— Ariel Helwani (@arielhelwani)
Джон Джоунс  не е излизал на осмоъгълника от UFC 242 през февруари 2020 година Тогава той победи Доминик Рейес. И тримата от тежка категория – Джоунс, Миочич и Нгану изкараха сериозен интервал отвън ММА и не е ясно дали ще се върнат скоро. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР