Категории: 46 Източници: 56

Джокович се оплете в лъжи - думите звучат авторитетно, казани ...

Джокович се оплете в лъжи - думите звучат авторитетно, казани

Австралийски журналист пред bTV: Джокович се оплете в лъжи


" Джокович се оплете в неистини " - думите звучат авторитетно, казани от Мат де Гроот. Той е един от най-известните публицисти в Австралия, създател на редица телевизионни и радио излъчвания, както и на подкасти.

Неговото мнение тежи, а bTV съумя да беседва с него по горещата международна тематика: абсурда с депортирането на тенисист №1 в света Новак Джокович от Австралия. Според Де Гроот, най-голямата виновност в този невиждан случай носи точно Джокович:

Снимка: Reuters


„ Той излъга, с цел да влезе в страната. Излъга имиграционните, че не е посещавал други страни, а в последна сметка се оказа, че е бил в Испания. Хората тук са уверени, че сигурно е имало здрависване под масата, с цел да бъде позволен Новак в Австралия, въпреки всичко е най-хубавият тенисист в света. “

Според журналиста, другият „ злобен талант “ в тази история се споделя Крейг Тайли – общоприет шеф на Откритото състезание на Австралия от 17 години:

„ Именно Тайли разреши на Джокович да получи здравно изключение, без да е изискал позволение от австралийското държавно управление. Едно е несъмнено - Тайли би трябвало да си подаде оставката, а самото му неявяване от церемонията по откриването на шампионата приказва, че е на път да се случи точно това. “Де Гроот застава на страната на австралийското държавно управление:

„ Не желая хората да си мислят, че австралийското държавно управление се прави на забавно. На всички е ясно, че в Народното събрание се борят всеки ден с куп проблеми по тематиката COVID-19 и имунизацията. Те желаят просто всичко да се върне към естественото. “

Водещият обаче желае пояснение от австралийските управляващи за едно нещо:

Снимка: Reuters


„ Защо позволиха Новак да влезе в Австралия, а по-късно да го задържаха? Това е въпрос, на който австралийското държавно управление би трябвало да отговори! Зная по какъв начин наподобява в профил и е доста смущаващо. Първо вършат едно, а след това - друго. “

Де Гроот е безапелационен: занапред нататък, каквото и да прави на корта или отвън него, където и да желае да отиде, Новак Джокович ще бъде наблюдаван под лупа и всяка негова неверна стъпка може да бъде съдбовна за кариерата му:

„ Новак направи неточност. Това не е неточност на държавното управление ни. Новак се опита да влезе в страната без да е имунизиран. Той искаше да прескочи закона, единствено и единствено да влезе в Австралия. Новак се оплете самичък в лъжите си, единствено с цел да може да играе. Никой няма да му разреши да вземе присъединяване, тъй като е негов почитател или тъй като е непосредствен с него. “Мат Де Гроот загатва, че 3-годишната възбрана за влизане в Австралия на Джокович надали ще остане в този тип. Той чака сърбина още следващата година на корта в Мелбърн:

„ Колкото и бясно да звучи, всички в Австралия желаеме Новак да се завърне. В закона написа, че, в случай че си депортиран, няма да бъдеш позволен в Австралия през идващите 3 години. Но всеки самостоятелен случай е друг. Ако идващия път Новак съблюдава разпоредбите и законите, следващата година той ще взе участие на Откритото състезание. Новак ще реши дали е подготвен и дали желае да играе още веднъж тук "

Източник: btvnovinite.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg