Джоди Уитакър ще бъде 13-ия Доктор Ху. Това е първата

...
Джоди Уитакър ще бъде 13-ия Доктор Ху. Това е първата
Коментари Харесай

13-ият Доктор Ху ще бъде жена

Джоди Уитакър ще бъде 13-ия Доктор Ху. Това е първата жена, която ще получи ролята. Новата еднаквост на Доктора бе разкрита от BBC в филмов откъс, излъчен в края на финала на мъжете тенис шампионата „ Уимбълдън “ през вчерашния ден.

Звездата на " Броуодчърч " ще размени Питър Капалди, който пое ролята си през 2013 година и остава и в идния специфичен коледни празник. Тя ще направи дебюта си на научно-фантастичното шоу, когато Докторът се регенерира в специфичния коледен епизод.

Родената в Хъдърсфийлд звезда ще открие познато лице на снимачната площадка – новият сценарист и продуцент на Доктор Ху Крис Чибнал е и основателят на „ Броудчърч “.

Актрисата споделя още една връзка, в „ Броудчърч “ играеше с Дейвид Тенън, който играеше ролята на 10-ия лекар.

Първата жена Доктор е нещо, за което доста фенове са призовавали. И мощните женски истории са сполучливи на огромния и дребния екран през последните години във филми, вариращи от The Hunger Games и Star Wars до Wonder Woman, както и в телевизионни серии като Game of Thrones.



Във връзка с ролята си на Доктора Уитакър показа: " Чувствам се изцяло поразително, като феминистка, като жена, като артист, като човек и като човек, който желае непрестанно да се бута и да провокира себе си, и да не бъде опакован от това, което му е казано, че може и не може да бъде. "

И тя сподели на почитателите да не се " плашат " от пола ѝ. А Чибнал показа, че 13-ия Доктор постоянно е бил възнамерявал да бъде жена. Чибал поема работата на Стивън Мофат, който напуща сериите по едно и също време с Капалди.

Капалди, който беше казвал, че желае да го замести жена, сподели: " Всеки, който е видял работата на Джоди Уитакър, ще знае, че тя е чудесна актриса с огромна характерност и сексапил. Тя има голямо сърце, което ще ѝ помогне да изиграе тази най-специална част и ще бъде приказен Доктор. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР