Джо Гарднър е учител по музика в средно училище, който

...
Джо Гарднър е учител по музика в средно училище, който
Коментари Харесай

10 любопитни факта за анимацията „За душата“

Джо Гарднър е преподавател по музика в приблизително учебно заведение, който има дългогодишна фантазия да свири джаз музика на сцена.

Един ден той най-сетне получава този късмет, откакто впечатлява група джаз музиканти по време на отворени порти в известен клуб.

Вследствие на случай обаче, душата на Джо е разграничена от тялото му и пренесена до „ Великото преди “ – център, в който душите първо развиват своите ползи и пристрастености и след това се насочат към някое новородено дете.

За да се върне на Земята, преди да е станало прекомерно късно, Джо би трябвало да работи дружно с другите души, които се образоват. Сред тях е и 22 – душа, която след години, прекарани в клопката на „ Великото преди “, е развила много мрачни възгледи за живота.

Докато Джо обезверено се пробва да покаже на 22 какво прави живота толкоз прелестен, той може и да открие отговорите на някои от най-важните житейски въпроси.

Режисьори на кино лентата са носителят на Оскар Пийт Доктър („ Отвътре на открито “, „ В небето “) и Кемп Пауърс („ Една нощ в Маями “), а продуцент е номинираната за Оскар Дейна Мъри („ Лу “). Подарете си нещо „ За душата “, единствено в кината на 2D и 3D.

  Участвайте тук  

В дните до четвъртък музикалният портал © Меломан.бг и Форум Филм България ви дават късмет да спечелите страхотни награди от кино лентата „ За душата “ – чанта, плюшена играчка за чанта и бележник.

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 22 април и бъдете подготвени за премия. Един от участвалите ще получи премия, а дни след формалната премиера на „ За душата “ ви представяме 10 любопитни обстоятелството за екипа, сюжета и тайните елементи към лентата.

1. „ За душата “ е третият следващ филм на Пийт Доктър , който е публично определен за филмовия фестивал в Кан. Другите два кино лентата са „ В небето “ и „ Отвътре на открито “.

2. В първичния сюжет, основният воин на кино лентата е трябвало да бъде Душа 22 , вместо Джо. Тя изпитва мощна злост към живота на Земята и действието във кино лентата се е развивало напълно в света на душите – „ Великото преди “. Героят на Джо се е появил, с цел да може да ѝ покаже за какво животът на Земята си заслужава.

3. Запис на анимационната героиня Доротея Уилямс се е появявал и различен филм на Disney – “Напред ” (2020), в сцената, когато Бронко посещава “Lightfoot House ” при започване на кино лентата.

4. Емблематичната пица с броколи от кино лентата „ Отвътре на открито “ (2015) се появява и в „ За душата “, когато Джо се пробва да покаже на Душа 22 насладите в живота.

5. Името на Душа 22 значи, че тя е 22-та съществувала в миналото душа и демонстрира какъв брой доста време е прекарала в света на „ Великото преди “ .

 За душата

6. Душа 22 е единствената, която е развила лични ръце, които се появяват единствено когато тя реши .

7. Освен име на една от душите, 22 също е и броят на филмите на Pixar до момента.

8. Озвучаването на британски на Джо Гарднър – основният воин във кино лентата, е поверено в ръцете на носителя на „ Оскар “ и „ Златен глобус “ Джейми Фокс .

9. Героят на Джо Гарднър е трябвало да бъде несполучлив артист от Бродуей, само че в следствие концепцията е заменена на джаз реализатор .

10. Джаз пианистът Джон Батист също изиграва значима роля в сътворяването на тази толкоз реалистична анимация. Изпълненията му на пиано са толкоз вдъхновяващи, че аниматорите употребяват цялостната му сила и придвижванията на пръстите му като насочна точка при основаването на основния воин на кино лентата.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР