Джо Джонас и Софи Търнър, въпреки сложните си отношения, след

...
Джо Джонас и Софи Търнър, въпреки сложните си отношения, след
Коментари Харесай

Софи Търнър и Джо Джонас се сближиха заради децата си

Джо Джонас и Софи Търнър, макар комплицираните си връзки, откакто оповестиха развода си, са решили да създадат стъпки един към различен в името на дъщерите си.

Общото им предпочитание да бъдат положителни родители оказа помощ за постигането на съглашение по отношение на попечителството: неотдавна звездите се договориха девойките да прекарват по две седмици с всеки от тях , пътувайки сред Съединени американски щати и Обединеното кралство.

" Те са стъпили на пътя на изцелението и са покрай това да отглеждат дъщерите си дружно в здравословна среда. Сега психически са на едно и също мнение по този въпрос ", съобщи пред " Us Weekly " източник от обкръжението на двойката. Той твърди, че нещата в връзките им „ не са толкоз напрегнати " и че Джо и Софи " вършат стъпки един към различен ". " Наскоро те организираха другарски диалог, който оказа помощ за по-бързото разрешаване на въпроса с децата. Решиха да го създадат поради девойките и тъй като не желаеха продължителна правосъдна борба ", изясни източникът.

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР