Джино Бианкалана нито е фалирал, нито е отпрашил за Щатите Трикратният

...
Джино Бианкалана нито е фалирал, нито е отпрашил за Щатите
Трикратният
Коментари Харесай

Лъсна истинското лице на Джино Бианкалана! Живее царски, но не му пука за малката дъщеричка

Джино Бианкалана нито е банкрутирал, нито е отпрашил за Щатите

Трикратният победител на ВИП Брадър си е у нас и си живее повече от царски. Оказа се партенка клюката, че отпрашил за Америка поради задължения и още веднъж захванал остарялата си професия-да кара камион.

Но Джино нехае освен за екс половинката си, доктор Кристиана Канева, само че и за дребната им дъщеричка Данаила. И я е оставил сама да отглежда детето им, за което доста й помагали само нейните родители.

В цялата история вярното е, че Джино и Кристиана са разграничени и тя не желае да чуе за него. В което има цялостно право! Защото някогашният на фолкаджийката Джена в действителност се оказа чурук човек.

Очевидци настояват, че постоянно го виждат да върви по лъскави кафенета и тузарски заведения за хранене, както и да джитка с първокласния си автомобил из софийските улици.

Ресторантът му също не бил банкрутирал,  а някогашният брат го преместил в Драгалевци. Той живее самичък в първокласен комплекс над Околовръстното, настояват очевидци.

Но за дребната си дъщеричка Джино освен не дава и лев, само че изцяло нехае. Той не отиде и на първия й рожден ден, който лекарката провежда сама.

„ Когато катастрофира и му направиха куп интервенции, Кристиана бе компактно до него, грижеше се за него като за малко дете. А в този момент този неблагодарник не се интересува нито от нея, нито от родната си плът “, хулят го в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР