Джино Бианкалана е сред онези известни българи, които няма как

...
Джино Бианкалана е сред онези известни българи, които няма как
Коментари Харесай

Той е истинският топ гъзар: Джино Бианкалана показа автопарка, впечатляващ е!

Джино Бианкалана е измежду тези известни българи, които няма по какъв начин да не харесваш. Неслучайно завоюва преди време и Биг Брадър. 

Въпреки че риалити звездата живееше в Съединени американски щати по това време, той откри любовта в България и сякаш имаше планове да се откри тук. Той купи първокласна къща край София, започва бизнес и тук... само че пристигна началото на 2020 година, а с нея и... сещате се. Така Джино се върна в Съединени американски щати, където продължи да се занимава с транспортен бизнес.

Виж още: Какво се случва със скандалния Алекс Иванов след " Игри на волята "?

Е, очевидно всичко там върви сносно, защото риалити героят не престава да демонстрира скъпи коли. И за разлика от някои родни инфлуенсъри, които единствено се снимат в тези возила, той ги кара и има. 

Мерцедеси, Ферарите, Ролс-Ройси и какви ли не още скъпи коли са част от сбирката на Джино. Нещо повече - той даже подари на обичаната си нов автомобил. 

Виж още: Ето това е " равносметка "! Мартина Юрукова със секси фотоси от всеки месец на 2021 година

Джино и Кристиана се сгодиха при започване на годината. Двамата даже си татуираха пръстени в символ на любовта им един към различен. Самата Кристиана обаче живее в България, работи като доктор в столична болница, а от Instagram профила ѝ разбираме, че същински обича работата си.

Изображение: https://www.instagram.com/gino_biancalana/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР