Джинджифиловата вода е отлично средство за отслабване. Чрез нея ще

...
Джинджифиловата вода е отлично средство за отслабване. Чрез нея ще
Коментари Харесай

Джинджифилова вода, която ще ни помогне да изгорим мазнините и да отслабнем

Джинджифиловата вода е чудесно средство за намаляване. Чрез нея ще изгорите непотребните килограми, и в това време – ще бъдете добре хидратирани. Тя не само ще помогне на организма ви да се почисти от насъбраните отрови, но има и доста други потребни резултати върху здравето ни с помощта на съдържащия се в нея джинджифил. Това доста потребно растение притежава противовъзпалителни, антибактериални и антиоксидантни свойства.  Противовъзпалителното му деяние също оказва помощ за отслабването ни, защото натрупването на мазнини може да се дължи на възпалителни процеси в организма.

Други изгоди от джинджифиловата вода:

1. Тази вода има облекчаващо деяние при мъчителни и подути стави – това се дължи на противовъзпалителното деяние на джинджифила. Тази вода е доста подобаваща за хора страдащи от артрит.

2. Джинджифиловата вода предотвратява развиването на раковите кафези и други болести – с помощта на своето противовъзпалително деяние, джинджифила подтиска развиването на раковите кафези. Той оказва помощ за предотвратяването на други болести като, и метаболитен синдром.

3. Джинджифиловата вода защищава сърцето ни от редица болести – джинджифила защищава сърцето ни по разнообразни способи като да вземем за пример, намалява равнищата на „ неприятния “, разрежда кръвта и намалява.

Ето по какъв начин да си създадем джинджифилова вода в домашни условия:

– 15 кубчета джинджифил (всяко кубче с приблизителни размери на страната 1 см )

– 450 мл вода

Сложете джинджифила и водата  в тенджера и оставете да заврят. След това прецедете, оставете да изстине и пийте. Пийте по 1-2 чаши дневно.

Инфо: steptohealth.com; health.onehowto.com; www.livestrong.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР