Джинджифилът от столетия е известен като мощен имуностимулант и затова

...
Джинджифилът от столетия е известен като мощен имуностимулант и затова
Коментари Харесай

Срещу вируса: Рецептата на шеф Андре Токев за джинджифилов чай

Джинджифилът от епохи е прочут като мощен имуностимулант и по тази причина постоянно се употребява в битката против разнообразни заболявания. Преди дни известният готвач началник Андре Токев даде на българите своя рецепта за джинджифилов чай.

„ Ето и една обичана рецепта, която обезпечено укрепва и подтиква организма: 1 литър вода супени лъжици настърган или ситно нарязан джинджифил, 1 чаена равна лъжица куркума, 1 лимон. Кипваме водата с джинджифила за 5 минути. Махаме от котлона и прибавяме лъжица куркума, оставяме да изстине до 45-50 градуса. Добавяме сок от един лимон. Вашият джинджифилов чай е подготвен за пиянство! “, изясни кулинарният гуру.

Явно неслучайно джинджифилът се оказа един от най-търсените артикули у нас в разгара на епидемията, като тук-там килото удари 17 лв..

Снимка: Агнес Методиева

Новият вирус не понася джинджифила. Този вирус се лекува елементарно с запарка от джинджифил и куркума. Ако пиете лека запарка от дребни късчета от корен на куркума или джинджифил с мед, в никакъв случай няма да се разболеете. Това пък твърди съветският доктор Олег Торсунов, претендент за медицинските науки и създател на неповторими оздравителни способи. През последните дни той изнесе серия от лекции по отношение на ковид.

Вирусът, който сe популяризира по света, в действителност е рисков. Опасността е в това, че той лимитира опцията на организма да се съпротивлява на бактериалната бронхопневмония, съобщи Торсунов. „ Самият вирус не убива индивида, убиват го бактериите, които се развъждат в организма след болестта. При това тези бактерии могат да се развъждат доста бързо.
Например, сяда човек в самолета, инфектиран е преди 7 дни, инфекцията е минала в бактериалния си интервал. За три часа полет той може да получи оток на белите дробове “, разяснява доктор Торсунов.

Олег Торсунов

„ Аз пътувам в самолетите без маска, защото постоянно нося в себе си джинджифил. Имам добра вест за вас. Този вирус се лекува елементарно с запарка от джинджифил и куркума. Ако пиете лека запарка от дребни късчета от корен на куркума или джинджифил с мед, в никакъв случай няма да се разболеете. Сега уредниците на тази лекция ще минат по редовете и ще ви раздадат джинджифил “, сподели той по време на своя лекция.

От залата се чува възклик: „ Много е люто! “. Отговорът на Торсунов е: „ По-добре люто, в сравнение с да умрете! “

Дълги години церя вирусни инфекции с един напълно недълъг лист от артикули: джинджифил, куркума, борови клонки, клонки от пихта (Сибирска ела), жълта горчица, бял пипер, изяснява Олег Торсунов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР