Джилиан Андерсън неотдавна се завърна в ролята на специален агент

...
Джилиан Андерсън неотдавна се завърна в ролята на специален агент
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън слага край на Досиетата Х

Джилиан Андерсън наскоро се завърна в ролята на специфичен сътрудник Дейна Скъли от именития сериал " Досиетата Х ".

Заедно с колегата си Дейвид Духовни снимаха десети и единадесети сезон на сериала, отдаден на паранормалните феномени. За страдание на милионите почитатели по света, шестте епизода се оказаха отчаяние.

Вчера по Fox беше излъчен първият от общо 10 епизода от последния сезон. Премиерата у нас ще бъде на 8 януари.

С това ще завърши ерата на обичания от 90-те сериал. Основната причина е не толкоз слабият зрителски интерес, а фактът, че актрисата Джилиан Андерсън напуща плана. Тя загатна за това още преди време, а в този момент разяснява, че не се е шегувала, като се учудва, че хората са толкоз сюрпризирани.

" Мисля, че това ще е краят за мен " , сподели наскоро 49-годишната актриса. " Заснехме още един сезон, тъй като имахме чувството, че нещата не са изцяло завършили. Сякаш не бяхме дали на почитателите всичко, което чакаха последния път ", добави Андерсън, явно визирайки ниския рейтинг. " Да се надяваме, че този път ще е по-добре. "

 Джилиан Андерсън, Дейвид Духовни и Крис Картър

Джилиан Андерсън, Дейвид Духовни и Крис Картър

Продуцентът на сериала Крис Картър постави завършек на спекулациите, че " досиетата " може да продължат и без Андерсън.

Думите му са повече от безапелационни: " Досиетата Х " без Джилиан Андерсън? Осъзнайте го... Това няма по какъв начин да стане. "

За Картър есенцията на сериала са Мълдър и Скъли. Ако планът продължи без един от двамата, към този момент няма да е " Досиетата Х ", уверен е продуцентът в изявление за Collider.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР