Джигит предизвика катастрофа във Враца и избяга от местопроизшествието, видя

...
Джигит предизвика катастрофа във Враца и избяга от местопроизшествието, видя
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Две коли се натресоха във Враца заради джигит на пътя, виновникът избяга /снимки/

Джигит провокира злополука във Враца и избяга от местопроизшествието, видя първо кореспондент на организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на бул. „ Васил Кънчов “, пред ресторант „ Чевермето “. Лек автомобил „ Опел Мока “ със софийска регистрация се движел в посока ж.к. „ Дъбника “. Изневиделица лидерът набил внезапно спирачки и тръгнал да прави противоположен завой на натовареното шосе. 
Зад него се движел софийски пикап „ Грейт Уол “. Шофьорът му съумял да реагира в точния момент и също спрял внезапно. Отзад обаче идвал автомобил „ Дачия Докер “, който се забил в задната част на пикапа. 
Джигитът, провокирал злополуката с безумната си маневра, даже не спрял да види какво е станало. Той подал мръсна газ, като даже се качил на тротоара и отпрашил в противоположна посока. 
За благополучие при случая няма потърпевши хора. Нанесени са обаче материални вреди по двете транспортни средства. 
Участниците в ПТП-то са извикали полиция и сега чакат идването на чиновниците на реда, с цел да дадат показания. Те се надяват органите на Министерство на вътрешните работи да издирят виновника за злополуката и той да си понесе последствията на закона. 
Движението по натоварения врачански бул. е затруднено поради авариралите коли. Лявата лента в посока надлеза е блокирана. Съветваме водачите да минават с нараснало внимание. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР