Джиджи Хадид предложи малко по-интимен поглед върху личния си живот

...
Джиджи Хадид предложи малко по-интимен поглед върху личния си живот
Коментари Харесай

Джиджи Хадид за 2-годишната си дъщеря: „Всеки ден готвим заедно“

Джиджи Хадид предложи малко по-интимен взор върху персоналния си живот - най-малко в кухнята. Моделът показа детайлности за живота си с Кай, двегодишната ѝ щерка, която споделя с някогашния си другар Зейн Малик, и каква в действителност е Тейлър Суифт, когато е стопанка на вечеря.

Gigi Hadid on Taylor Swift’s Dinner Parties and How 2-Year-Old Khai Helps Her Cook
— ELLE Magazine (US) (@ELLEmagazine)
Хадид сподели, че прави всичко допустимо да не пропуща вечерите в приятелката си Суифт, тъй като певицата е доста добра в кухнята. „ Тейлър Суифт е изключителна готвачка и аз я обичам “, сподели Хадид. „ Тя също по този начин прави в действителност добър сос болонезе и неповторимо чили, което боготворя. Обичам да сготвям, само че също по този начин е и наслаждение тя да ми готви. “

Що се отнася до кулинарните умения на щерка ѝ Кай, става известно, че тя към този момент е новак су-готвач. „ Всеки ден готвим дружно у дома “, показа Хадид. „ Дори да сме единствено аз и тя, тя ще се изправи на дребното си столче и ще ми помогне да меся, или ще създадем бананов самун. Но тя стига до миг, в който споделя: „ Добре, мамо, свърши това ти. Аз ще си играя с пластелина. Ще си седнал съм тук в столчето за хранене и ще си играя, а ти ще готвиш. “ Но въпреки всичко времето дружно е занимателно и имаме най-интересните диалози, когато единствено аз сготвям, а тя майстори, и аз обичам даже когато сме единствено двете. ”

Baby Khai looks all grown up! Yolanda Hadid shares a photo with Gigi Hadid's 2-year-old daughter.
— E! News (@enews)
Кай е от вида деца, които обичат да пробват разнообразни храни, даже в случай че в последна сметка не ги харесат, сподели Хадид. „ Тя е единствено на 2 години и половина, само че ще опита разнообразни храни, и ще ми каже дали ѝ харесват. Опитвам се да не бъда прекомерно строга към себе си като майка и просто да повеждам позитивен диалог към храната. “, показа още моделът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР