Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители. От публикация в

...
Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители. От публикация в
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители - slava.bg

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители. От обява в Twitter стана ясно, че двамата са посрещнали първото си дете, което е момиченце.

Щастливият баща е разгласил фотография, на която държи дребната ръчичка на щерка си.

„ Нашето момиченце е тук, крепко и красиво. Да се ​​опитам да изразя с думи по какъв начин се усещам сега би било невъзможна задача. Любовта, която изпитвам към този мъничък човек, е отвън моето схващане “, написа Малик в обществената мрежа.

Приятелят на Хадид уточни, че е горделив и признателен за това, че към този момент е баща. От своя страна щастливата майка посочи, че бебето е проплакало през уикенда и към този момент е влюбена в него.

Двойката към момента не оповестява по какъв начин се споделя момиченцето, само че по всичко проличава, че то се е родило безпроблемно.

Само преди няколко дни Мохамед Хадид – бащата на Джиджи, разгласява своето обръщение към бъдещото си внуче. То накара мнозина да считат, че бебето към този момент се е появило на бял свят. По-късно неговата брачна половинка Йоланда опроверга тези изказвания, като качи блага фотография с щерка си, опряла глава на корема ѝ.

В началото Джиджи Хадид и Зейн Малик криеха новината, че чакат първия си правоприемник. За първи път моделът я удостовери и сподели коремчето в шоуто „ The Tonight Show “ с Джими Фалън.

„ Ние сме доста разчувствани, щастливи и признателни за положителните пожелания и поддръжката на всички “, разяснява тогава тя.

Младите родители са дружно от 2015 година

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР