Джейсън Стейтъм и Меган Фокс разгорещиха страстите в Непобедимите 4“.В

...
Джейсън Стейтъм и Меган Фокс разгорещиха страстите в Непобедимите 4“.В
Коментари Харесай

Меган Фокс и Джейсън Стейтъм в гореща схватка в „Непобедимите 4 ВИДЕО

Джейсън Стейтъм и Меган Фокс разгорещиха пристрастеностите в „ Непобедимите 4 “.

В четвъртък Lionsgate показа клип от последния филмов откъс на „ Непобедимите 4 “. Сцената демонстрира 37-годишната Фокс, която се включва към актьорския състав като Джина, дружно със Джейсън Стейтъм, в ролята на Лий Кристмас.

В клипа Лий споделя на Джина, че желае да се причисли към нея в задачата, която тя подхваща. Когато Джина му споделя, че не е поканен, Лий я пита дали ще ѝ липсва, до момента в който го няма.

„ Не. Има доста други момчета в задачата “, споделя тя, карайки Лий да се опита да си тръгне. След като Джина споделя, че „ не е в въодушевление “, Лий предлага да пусне ария на Джими Хендрикс и я сграбчва, започвайки някакви придвижвания, които наподобяват нещо приблизително сред борба и любовна игра.

The stakes have never been higher. Jason Statham and Megan Fox star in, coming to theaters September 22. Head here to watch the trailer & sign up for Fan Alerts!????
— Fandango (@Fandango)

Меган Фокс се причислява към четвъртия филм на „ Непобедимите “ дружно с 50 Cent и Анди Гарсия. Любимите герои на Долф Лундгрен, Ранди Кутюр и Силвестър Сталоун се завръщат за новия филм, който изправя екипа против нов изверг, изигран от Ико Увайс.

„ Въоръжени с всяко оръжие, до което могат да се докопат, и уменията да ги употребяват, „ Непобедимите “ са последната защитна линия на света и тимът, който е свикан, когато всички други варианти са изключени “, гласи резюмето към кино лентата.

„ Непобедимите 4 “ се чакат да тръгнат в кината от 22 септември.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР