Джейми Лейнг направи шокиращо признание за сексуалния си живот, само

...
Джейми Лейнг направи шокиращо признание за сексуалния си живот, само
Коментари Харесай

Джейми Лейнг направи шокиращо признание за сексуалния си живот със съпругата си Софи след 12 месеца брак

Джейми Лейнг направи шокиращо самопризнание за половия си живот, единствено 12 месеца откакто се ожени за Софи Хабу на две церемонии, в Марбея и Лондон.

35-годишната някогашна звезда на Made In Chelsea призна, че е станал „ ленив “ в спалнята и „ не може да се тормози “ да поставя никакви старания. Това се случва, откакто двамата се скараха, откакто Софи го разказа като " блатен стандарт " в спалнята, откакто се ожени.

Джейми призна: " Преди започвах да пиша със свързан почерк, след което си помислих, " Не мога да се занимавам с това, защото е по-бързо за мен да не го върша дружно ", малко съм по този начин в спалнята. " Със единствено 12 месеца брак зад тила си, Джейми сподели, че към този момент организират брачни сесии два пъти месечно със консултант, който ще им помогне да поддържат връзка по-ефективно.

Разкривайки някои от резултатите от това до момента, Джейми сподели: „ Отваря те и те прави по-съпричастен. По принцип те кара да не ставаш социопат и ти разрешава да имаш друго мнение. „ Това е направи ме по-споко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР