Джейкъб Дедеридж и младото му семейство бяха само на шест

...
Джейкъб Дедеридж и младото му семейство бяха само на шест
Коментари Харесай

Семейство търси помощ, след като работник на магистрала в Мисури беше тежко ранен от летяща гума

Джейкъб Дедеридж и младото му семейство бяха единствено на шест месеца от сериозна злополука, когато нещастието се случи още веднъж на същия сектор от автомагистрала.

Служител на Министерството на превоза на Мисури е работил по медиана на автомагистрала 13, северно от Боливар, съгласно щатския магистрален патрул на Мисури, когато гума е излязла от оста на преминаващ пикап и е блъснала Detherage.

Скоростта и размерът на гумата, която се смъкна от Chevrolet Silverado от 2012 година на 26 ноември, направиха 28-годишния Боливар в безсъзнание. Почти смъртоносният удар остави Detherage с няколко счупени кости от дясната страна на тялото му, в това число челюстта му, която беше затворена.

Detherage е претърпял голям брой интервенции. Лоша реакция към анестезията, съгласно фамилната другарка Тоня Биърд, е довела до превозването му в интензивното поделение.

Семейство Детеридж отхвърли изявление в понеделник с News-Leader, само че Биърд даде настояща информация, като сподели, че нейният другар сполучливо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР