Джейк Ууд, който беше фаворит в EastEnders в продължение на

...
Джейк Ууд, който беше фаворит в EastEnders в продължение на
Коментари Харесай

Джейк Ууд от EastEnders печели 1 милион паунда годишно, след като напусна сапунената програма на BBC чрез нова кариера далеч от телевизията

Джейк Ууд, който беше любимец в EastEnders в продължение на 15 години като Макс Бранинг, си завоюва впечатляващите 1 милион паунда в година от напускането на известната сапунка на BBC.

Бившата сапунена звезда съумя да усили банковия си баланс, без да се появява по малкия екран - като артистът го печели в наши дни с помощта на престоя си на сцената и някои доходоносни аудио планове. Джейк напусна EastEnders през 2020 година, обяснявайки по това време, че е разчувствуван „ да види какви нови хоризонти се задават зад ъгъла “.

Откакто последните подиуми на Джейк от EastEnders бяха излъчени при започване на 2021 година, известният артист сигурно продължава самият той е ангажиран - с новите си планове, които се оказват финансово преференциални. Той пусна добре харесван подкаст, сподели актьорските си качества в смразяваща гръбнака пиеса от Уест Енд, наречена 2:22: История с призраци, и даже завоюва функции в коледни пантомими.

Според The ​​Sun, компанията, която Джейк ръководи със св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР