Джейк Пол обеща още един сериозен нокаут на сметката си.

...
Джейк Пол обеща още един сериозен нокаут на сметката си.
Коментари Харесай

Джейк Пол обеща още един „нокаут на годината“

Джейк Пол даде обещание още един сериозен нокаут на сметката си. Звездата от обществените мрежи се изправя против Андерсън Силва и подсигурява на почитателите, че ще видят „ нокаута на годината “.

Пол и до през днешния ден твърди, че ентусиастите са видели най-хубавия нокаут за предходната година когато просна на земята Тайрън Уудли през декември. Пол нокаутира някогашния първенец от UFC в шести рунд. ESPN дефинира това като нокаут на годината.

Срещу Силва обаче на Пол няма да е по никакъв начин елементарно да повтори достижението. Бразилецът има съществени физически преимущества пред Пол, както и сериозна история в ММА, като един от най-сериозните удари.

Отборът на Пол е прочут с дълбокия видеоанализ на противниците, а ново клипче с подготовката на ютубъра бе оповестено като част от „ Пълен Достъп “ на Showtimе, който се концентрира върху борбата сред двамата. Във видеото се чува по какъв начин Пол споделя „ Нокаутът на годината идва. Всеки път като виждам видеото виждам повече недостатъци. Той обича да отива в ъгъла и да танцува. Но ще го смачкам. Това е моят кръг. Аз съм водещият в този мач “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР