Джерард Бътлър ще е бесне във филма "Самолетът", който ще

...
Джерард Бътлър ще е бесне във филма "Самолетът", който ще
Коментари Харесай

Джерард Бътлър с нова главна роля

Джерард Бътлър ще е бесне във кино лентата "Самолетът ", който ще покаже по какъв начин водач воин приземява аероплан във военна зона.

На Бътлър е поверена основната роля в екшъна, описващ историята на водача Рей Торънс, който приземява развален от стихия аероплан във военна зона. След това той е като уловен в капан сред графиците на разнообразни управляващи, които имат намерение да присвоят самолета, и ориста на пасажерите в него.

Докато управляващите и медиите търсят самолета, Рей би трябвало да се оправи със обстановката и да подсигурява сигурността на пасажерите до идването на чаканата помощ, написа Българска телеграфна агенция, цитирайки Контактмюзик.

Планирано е фотосите да стартират идната година. Филмът ще бъде продуциран от "Ди Бонавентура пикчърс " и "МадРивър пикчърс ". Сценарият е написан от Чарлз Къминг и Джей Пи Дейвис и е основан върху книга на Къминг.

Шотландският артист неотдавна се снима в екшъна "Код: Ангелът ", който събра 133 милиона английски лири доходи в международния бокс-офис.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР