Джентълменското споразумение между ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България,

...
Джентълменското споразумение между ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България,
Коментари Харесай

ГЕРБ изпълни джентълменското споразумение с Продължаваме промяната - Демократична България

Джентълменското съглашение сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ", реализирано при започване на мандата на Народното събрание сред тях, към този момент е реалност. Парламентът избра Стою Стоев от " Продължаваме промяната - Демократична България " за началник на правната комисия.

123 депутати гласоподаваха " за ". 50 бяха " срещу ", 38 гласоподаваха " въздържал се ".

Споразумението включваше избор на Росен Желязков (ГЕРБ) за началник на Народното събрание, който от дълго време е реалност. Според съглашението първите две сили би трябвало да " въртят " свои представители на тези два поста през 3 месеца.

След като бе реализирано това съглашение, неговото дефинитивно осъществяване бе забавено - Желязков бе определен, само че не и Стоев.

Уговорката бе част от договарянията за вероятно общо ръководство на първите две сили. Към момента обаче вероятностите пред сходно ръководство наподобяват оскъдни.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР