Дженифър Пипшак, главният финансов директор на JPMorgan Chase, се очертава

...
Дженифър Пипшак, главният финансов директор на JPMorgan Chase, се очертава
Коментари Харесай

Дженифър Пипшак се очертава като водещ претендент за наследник на главния изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън: доклад

Дженифър Пипшак, основният финансов шеф на JPMorgan Chase, се обрисува като водещ претендент за правоприемник на основния изпълнителен шеф Джейми Даймън — макар че нейните 67 години остарелият началник не демонстрира признаци на закъснение отпред на най-големия заемодател в страната.

Piepszak, който в предишното изрази запаси по отношение на наследяването на мантията от Даймън, в този момент е подготвен да бъде прегледан, в случай че и когато Даймън се отдръпна, съгласно Bloomberg News.

Запознати сътрудници споделиха на Bloomberg News, че 53-годишната Piepszak е съумяла да завоюва няколко покачвания, до момента в който построява връзки с други висши ръководители в банката - което я нарежда като претендент №1.

Нейната близка другарка и ментор, Мариан Лейк, също е определяна като вероятен правоприемник на Даймън, макар че тя предложи оферти от други компании за евентуално заемане на управителна позиция и овакантяване на JPMorgan Chase.

JPMorgan Chase отхвърли коментар.

54-годишният Лейк има купата като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР