Дженифър Лопес приключи първия си ден на снимачната площадка на

...
Дженифър Лопес приключи първия си ден на снимачната площадка на
Коментари Харесай

Джей Ло, Алекс и децата – едно перфектно семейство

Дженифър Лопес завърши първия си ден на снимачната площадка на “Hustlers”. Да я изненадат пристигнаха Алекс и децата и дружно отидоха на шопинг.

Вече започнаха фотосите за новия филм на Джей Ло и след приключването на работния ден получи приятна изненада от новото си семейство. Алекс докара децата си и дъщеричката на годеницата си за шопинг след фотосите.

Семейството се наслаждения на приятни моменти дружно и доста нови покупки от Forever21. Папараците съумяха да уловят по какъв начин Родгригес целува по косата едната си щерка. /Вижте фотосите в галерията/

След това двамата годеници споделиха фотография в историите си в Инстаграм по какъв начин Алекс стои сред децата. Явно фамилията са решили да пренесат времето дружно вкъщи след излизането.

Алекс непрекъснато поддържа работата на половинката си. Предишният ден показа фотография в обществените медии на него и Дженифър прегърнати на последния ден от къса им отмора. В текста под обявата споделя какъв брой горделив е с годеницата си и с това по какъв начин тя се раздава в работата си.

На фотографията те носят очила от тяхната обща марка. Двамата сътвориха линия в партньорство с австралийската компания за слънчеви очила Quay. Миналата седмица споделиха първите фотоси на моделите, които двойката сама презентира в сантиментална и стилна фотосесия.

Източник: missbloom
Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР