Дженифър Лопес е вече на 52 години, но сякаш с

...
Дженифър Лопес е вече на 52 години, но сякаш с
Коментари Харесай

Джей Ло разкри своята уелнес тайна - най-готиното е, че е безплатна!

Дженифър Лопес е към този момент на 52 години, само че като че ли с времето става все по-красива и уверена в себе си. Целият свят се пита по какъв начин го реализира?

Наскоро певицата и актриса отвори завесите на персоналния си живот и разкрие една от своите секрети във видео, което качи в обществените мрежи. Това е уелнес процедура, която Лопес не пропуща в никакъв случай и по никаква причина.



“Точно до вратата на душа в банята си имам кутия с карти с утвърждения. Ето и картата с утвърждения, която си изтеглих през днешния ден: “Твоят триумф и благополучие зависят от теб. Реши се да бъдеш щастлива и ти и твоята наслада ще се превърнете в непобедими воини против трудностите”.

Дженифър повтаря утвърждението и декларира сама пред себе си, че си дава обещанието да бъде щастлива, без значение какво ѝ се случва.

След това Джей Ло внесе следното конкретизиране: “Сутрин изпълвам душата си със съответното одобрение, в никакъв случай не виждам първо в телефона си. Целта ми е да се заредя по верния метод за деня, с верните планове, с верните мисли и да се усещам позитивно”.

Утвържденията в действителност са една от най-важните практики, с цел да се оправим със напрежението и да се усещаме добре. Психолозите споделят, че е от изключителна значимост да следим метода, по който “говорим” сами на себе си и дават спомагателни хрумвания за някои от най-полезните утвърждения: “Мога да се справя”, “Аз съм силна” и “Дишайки се отпускам”.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР