Дженифър Лопес е жена, която, независимо от годините, винаги изглежда

...
Дженифър Лопес е жена, която, независимо от годините, винаги изглежда
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разбуни духовете в мрежата без грим

Дженифър Лопес е жена, която, без значение от годините, постоянно наподобява необикновено, където и да се появи, а мъжете до през днешния ден не престават да въздишат по нея.

Последната ѝ обява в обществените мрежи, в която демонстрира по какъв начин се грижи за кожата си, провокира стихия от страсти и полемики измежду почитателите.

53-годишната секс икона показва естествената си хубост, представяйки лицето си без капка грим или филтри. Певицата и актриса показа пред аудиторията си в Инстаграм своята рутинна грижа за кожата и описа по какъв начин я приготвя за ежедневния си грим. 
                             

Някои нейни клиенти обаче не се съгласиха с обстоятелството, че една 53-годишна жена може да наподобява толкоз съвършено за възрастта си и да има такова безпрепятствено и нежно лице. Същите намерено показаха мнение, че Лопес е прибегнала до потреблението на филтри. В отговор на това изпълнителката призна, че в действителност е употребила такива, с цел да придаде малко повече зарево и спомагателен искра на лицето си.

Дискусиите по тази тематика продължиха под видеото и доста от почитателите ѝ се оповестиха в поддръжка на певицата. Те подчертаха, че Дженифър Лопес наподобява зашеметяващо, без значение дали употребява филтри, или не.

Дженифър Лопес продължава да въодушевява почитателите си и да потвърждава, че хубостта идва първо от вътрешната страна, а след това извън. Няма значение на каква възраст сте, значимото е да се чувствате уверени и да сте удовлетворени от външния си тип, е казвала нееднократно звездата.

Нека въпреки всичко да надзърнем в препоръките на неувяхващата латинодива:

След като е почистила лицето си, първо тя нанася серум, последван от хиалуронов овлажнител и околоочен крем.

Продуктите за макиажа са пък са в напълно непретенциозен брой – само хайлайтър в цвят розово шампанско, малко искра за устни и серпантина за по-изразени мигли. На край певицата не пропуща да приключи визията си с чифт огромни кръгли обеци. Както самата тя обича постоянно да споделя, те са просто наложителни. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР