Дженифър Грей предложи известна представа за краткотрайния си романс с

...
Дженифър Грей предложи известна представа за краткотрайния си романс с
Коментари Харесай

„Ревнив и параноичен“: Дженифър Грей с изненадващи разкрития за връзката си с Джони Деп

Дженифър Грей предложи известна визия за краткотрайния си романс с Джони Деп в новите си записки съгласно фрагменти, получени от The Independent.

Звездата от „ Мръсни танци “ разказва Деп в идната си книга „ Out of the Corner “ като „ ревностен до полуда и параноичен “ и с „ неприятен манталитет “ , съгласно изданието.

Според The Independent, Грей написа в книгата си, че нейният сътрудник ѝ е уредил среща с Деп през 1989 година , две години след премиерата на известния ѝ филм „ Мръсни танци “, в който си партнира с Патрик Суейзи. По това време Джони Деп взе участие в сериала “21 Jump Street”.

„ Ядохме, говорихме си, пихме Jack Daniel’s, смяхме се, правехме цигарени паузи “ , написа Грей за първата им среща.

„ Той беше толкоз необикновено хубав. И изненадващо открит, занимателен, чудноват и сладък… “

Според Грей, Деп ѝ е предложил брак в границите на две седмици след срещата с нея , само че връзките им бързо се усложнили.

„ Джони пътуваше всяка седмица напред-назад от Ванкувър, само че все по-редовно започваше да се забърква в неприятности: борби в питейни заведения, битки с ченгета . Той беше почнал да пропуща полетите си за у дома в Ел Ей, тъй като се е успал, или когато се прибираше, беше бясно ревностен и параноичен по отношение на какво бях правила, до момента в който го нямаше. Приписвах неприятния манталитет и нещастието му на това, че се усеща трагичен и безпомощен да спре да играе в “21 Jump Street”. “

Грей приключва годежа си с Деп тъкмо преди 29-ия си рожден ден , откакто един път той излиза за среща и не се връща, нито се свързва с нея в продължение на доста часове.

Новината за описанието на Деп от Грей в нейните записки идва на фона на процеса за клюка на звездата от „ Карибски пирати “ против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. Деп съди Хърд поради нейна обява в “Washington Post” от 2018 година, в която тя се загатва като „ обществена фигура, представляваща домашното принуждение “.

Хърд не показва името на Деп в публикацията, само че Деп твърди, че е клеветническо, защото се базира на предходни обвинявания, отправени от Хърд, когато е поискала ограничаваща заповед против него през 2016 година
 Тежките свидетелства на Амбърд Хърд против Джони Деп  Тежките свидетелства на Амбърд Хърд против Джони Деп  Тежките свидетелства на Амбърд Хърд против Джони Деп  Тежките свидетелства на Амбърд Хърд против Джони Деп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР