Дженифър Гарнър се оказа от звездите, които държат децата им

...
Дженифър Гарнър се оказа от звездите, които държат децата им
Коментари Харесай

В задния двор на Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър се оказа от звездите, които държат децата им да са колкото се може по-близо до природата и в тази връзка да си вземат сами преди малко снесените яйца, да откъснат домат от градината или да хапват от меда, който сами събират от кошерите.

След като неотдавна стана ясно, че 45-годишната актриса и трите й деца от Бен Афлек – Вайълет на 12, Серафина на 9 и Самюел на 5 си гледат кокошчици (дори се появи фотография на Гарнър, която разхожда на каишка една от тях) в този момент разбираме, че си имат и пчели в задния двор. Семейството си отглежда седем кошера, като четиримата постоянно поставят защитните костюми и отиват да се грижат за пчелите, които по-късно им се отблагодаряват с мед.

„ Много е занимателно. Сякаш провеждаш същински теоретичен опит, който също така е жив “, разяснява Дженифър Гарнър.

Тя разкри, че в задния си двор отглежда доста зеленчуци, има си и доста плодни дръвчета, а пристрастеността си към домашните био артикули е наследила от майка й, която също сама отглеждала всичко в градината си. „ Тук, в Лос Анджелис, можеш да гледаш безусловно всичко, по тази причина и просто не мога да престана - не спирам да сея всякакви неща. Всичко вирее ", споделя Гарнър.

"Когато като дребна кажех на майка ми, че съм гладна, тя ми отговаряше - иди в градината и си откъсни домат, има и сладостен грах. Тогава си мечтаех за пакетираната храна, която ядат другите деца. А истината е, че сега действам по същия метод с моите ", добавя актрисата.

Източник: eva.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР