Дженифър Анистън за първи път споделя за трудностите със забременяването

...
Дженифър Анистън за първи път споделя за трудностите със забременяването
Коментари Харесай

Дженифър Анистън за първи път разказва за трудностите с опитите да забременее

Дженифър Анистън за първи път споделя за компликациите със забременяването и опитите за ин витро. 

В изявление за списание Allure актрисата разяснява слуховете за бременност, които я тормозеха през годините. Звездата от сериала " Приятели " разкрива, че се е борила с безплодието в продължение на години.

Анистън се раздели с Брад Пит през 2005 година след 5 години брак. Тогава се въртяха клюки, че е избрала кариерата пред децата и по тази причина се стигнало до бракоразвод.

" Опитвах се да забременея. Това беше предизвикателство за мен, пътят към мечтаното бебе ", споделя тя.  " Всичките години на спекулации бяха в действителност мъчно време. Минавах през ин витро оплождане, пиех китайски чайове, каквото ми предложеха. Хвърлих всички старания по въпроса ", споделя Дженифър.

Актрисата дефинира като цялостни неистини изказванията, че е лакомец и се вълнува единствено от кариерата си. " И не дай си Боже една жена да е сполучлива и да няма дете. И че повода, заради която брачният партньор ми ме напусна е тъй като не съм го дарила с дете ", споделя Анистън.

53-годишната звезда не прецизира по кое време се е подложила на ин витро. Казва обаче, че не съжалява за това по какъв начин са се развили нещата, пише Дир.бг.

" Ето ме през днешния ден. Корабът отплава. Всъщност усещам малко облекчение в този момент, тъй като към този момент го няма въпроса " Мога ли? ". Не ми се постанова да мисля повече за това ", споделя още Рейчъл от " Приятели ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР