Дженифър Анистън се разголи за снимките на новия сезон на

...
Дженифър Анистън се разголи за снимките на новия сезон на
Коментари Харесай

Дженифър Анистън се разголи напълно в сериал

Дженифър Анистън се разголи за фотосите на новия сезон на известния сериал " Сутрешното шоу ". Кадри на 54-годишната актриса бяха оповестени от таблоида Daily Mail. В облика на телевизионния водещ Алекс Леви тя взе участие с Джон Хам, който играе милиардера Пол Маркс. „ И двамата артисти бяха изцяло голи в откровените подиуми, като Дженифър изглеждаше също толкоз зашеметяващо, колкото и в първата си откровена сцена във кино лентата American Divorce през 2006 година “, написа таблоидът.


Звездата от „ Приятели “ неотдавна разкри по какъв начин съумява да поддържа такава впечатляваща форма в изявление за CR Fashion Book. „ Пия доста вода, спортувам всеки ден, пробвам се да хапвам здравословни, пресни храни и да дремя колкото е допустимо повече. Последната част е сложна за мен, само че е доста значима. Усещам го, когато не си почивам задоволително. В допълнение към всичко това се пробвам в действителност да внимавам какво позволявам в персоналното си пространство. Нашият свят в действителност минава през някои провокации и знам, че на всички ни пука, само че от време на време си мисля, че би трябвало да изключим “, показа актрисата.

Между другото, неотдавна в интернет се появиха първите фотоси на Анджелина Джоли в ролята на певицата Мария Калас. Във кино лентата " Мария ", основан на действителни събития, актрисата ще се появи в облика на именитата оперна певица Мария Калас, която постоянно е наричана същинска дива. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР