Джена се ошишка брутално, забелязаха папараци. Певицата се е наляла

...
Джена се ошишка брутално, забелязаха папараци. Певицата се е наляла
Коментари Харесай

Джена се ошишка

Джена се ошишка брутално, видяха папараци. Певицата се е наляла съществено и към този момент няма нищо общо с финото момиче, което преди години проби на родната поп фолка сцена.

Звездата е отпрала яки баджаци и ръце, а силиконовият й бюст безусловно заплашва да прелее през възтесничкото й потниче. Килограмите обаче ни минимум не смущават пайнерката, която с ненаситност набива съществено количество храна.

Засякохме Джена в ресторант Перфето в Бояна, в което тя си поръча всевъзможни вкусотии, включително и пържени, и си ги хапна с вкус, явно нехаеща за наедряващото си тяло. Изпълнителката беше в компанията на брачна половинка си – 8 години по-младият от нея Атанас Стоев от оркестър Канарите. Който, по всичко проличава, няма нищо срещу по-пищната снага на благоверната си. Все отново нееднократно е изтъквал, че връзките им са обич от пръв взор. И той я обича всякаква.



Друг е въпросът, че на фотосите си в обществените мрежи звездата на Пайнер е стройна като манекенка. Изглежда певицата е следващата родна звезда, която няма срещу да „ слабее “ благодарение на фотошопа, до момента в който в действителния живот вее тлъстинки. Дали обаче почитателите й няма да са разочаровани, откакто чакат и онлайн да видят любимката си в съвършената визия, която показва онлайн?

Със сигурност Джена не се замисля изключително над този въпрос. След като хапна предостатъчно с мъжа си, двамата поеха в незнайна посока. Любопитното е, че сметката беше платена от нея. А не от половинката й, както е признато по принцип. Изглежда в фамилията им тя е тази, която се разпорежда с финансите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР