Джена Елис се подиграваше, че се позовава на Бог, след като беше обвинена

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп Джена Елис отговори на новината,
Коментари Харесай

Бившият адвокат на Доналд Тръмп Джена Елис отговори на новината, че тя е един от 18-те предполагаеми съюзници на Тръмп, обвинени в предполагаемо нарушаване на закона за борба с рекета на Грузия, като възхваляваше Бог.

< p>Но като се има предвид, че тя е обвинена в подпомагане на усилията на Тръмп да накара държавни служители да отменят победата на президента Джо Байдън в щата Пийч на президентските избори през 2020 г., много потребители на Twitter смятат, че тя не трябва да въвлича доброто име на Всемогъщия в цялата тази бъркотия.< /p>

Елис, която беше обвинена в нарушаване на Закона за RICO на Джорджия и подбуждане за нарушаване на клетва от държавен служител, се обърна към Twitter във вторник, за да заяви, че обвиненията са политически обосновани и всички правни проблеми, които тя си създава да се изправят пред всички са част от Божия план:

„Демократите и прокурорът на окръг Фултън криминализират практикуването на закона. Решен съм да се доверя на Господ и просто ще продължа да го почитам, възхвалявам и да Му служа. Дълбоко оценявам всички мои приятели, които протегнаха ръка, предлагайки насърчение и подкрепа.“

Но много хора не бяха впечатлени от призоваването на Бог от страна на Елис, особено след като съдия от Колорадо я порица по-рано тази година за неправомерно поведение, след като разпространи фалшиви твърдения за президентските избори през 2020 г.

Бог не беше на разположение, за да коментира действията на Елис, но отговорите на нейния туит вероятно отговориха на молитви на онези, които обичат злобните отговори в Twitter.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР